آموزش شغل شیرینی پز شیرینی خشک
دوره آموزش شغل شیرینی پز شیرینی خشک در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان
درباره قصرشیرین
آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین برگزار کننده دوره های آموزش شغل صنایع غذایی تحت نظارت و طبق سرفصل استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور میباشد . در دوره شیرینی پز شیرینی خشک شما با تمام نکته های تهیه و نگهداری مواد اولیه ، پخت ، سرد کردن ،چیدن و نگهداری انواع شیرینی ها آشنا شده ، به طور عملی اجرا کرده ، با اشکالات خود مواجه میشوید و به کمک مربی آنها را رفع کرده و در نهایت آماده شرکت در آزمون فنی حرفه ای میشوید . بعد از قبولی مدرکی از طرف این سازمان دریافت میکنید که ارزش بین المللی داشته و با ترجمه آن قادر خواهید بود در تمام کشور های دنیا از آن به عنوان سند مهارت خود استفاده کنید .

تعریف شغل شیرینی پز شیرینی خشک طبق دسته بندی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
شيريني پز شيريني های خشک کسی است که بعد از گذراندن دوره های آموزشی لازم در پایان این دوره قادر به تشخیص ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای این حرفه باشد و با کاربرد آنها از مواد اوليه مورد نیاز در هر فرمولاسیون انواع شيريني های خشک را تهیه نموده و شرایط نگهداری صحیح را تا زمان مصرف ایجاد کند .

توانایی های شیرینی پز شیرینی خشک عبارتند از :
- پاک کردن و شستشوی مواد مصرفی
 - توزین مواد اوليه شيريني پزی
 - اندازه گیری حجم مواد مصرفی در شيريني پزی
 - الک کردن مواد مصرفی در شيريني پزی
 - آسیاب کردن مواد مورد نیاز
 - مخلوط کردن مواد اوليه و تهیه شيريني
 - قالب گیری و فرم دادن بعضی شيريني ها
 - اندود کردن سطح شيريني قالب گیری یا فرم داده شده
 - چیدن شيريني در سینی و قرار دادن سینی فر
 - تهیه انواع شيريني طبق دستورالعمل
 - روشن کردن فر و تنظیم درجه حرارت بر اساس نوع شيريني
 - کنترل مدت زمان پخت شيريني
 - خنک کردن شيريني پخته شده
 - نگهداری شيريني آماده شده
 - بکار گیری ضوابط ایمنی و بهداشت کار در محیط کار
 

بعضی از شیرینی هایی که در این دوره خواهید آموخت :
بیسکوییت اره ای ، آلمانی ، باقلوا ، بامیه ، برشتوک ، بیسکوییت شکری ، پادرازی ، پفک گردویی ، دانمارکی ، درست کردن پودر بادام ، درست کردن پودر پسته ، زولبیا ، ساق عروس ، سپهسالاری ، سوئدی ، شربت بار ، شطرنجی ، شیرینی پسته ای ، عسلی – بادامی ، قرابیه ، قطاب ، کرکی ، پاتیسیر ، کلوچه قندی ، کوکیز بادام ، گردویی ، گوشفیل ، مرنگ ، شیرینی مشهدی ، میکادو ، ناپلئونی ، نارگیلی ، نازک نارنجی ، نان اسکاتلندی ، نان برنجی ، نان پنجره ای ، نان چایی ، نان شیرمال ، نان کشمشی ، نان نخودچی ، ونیزی چرخشی ، حلقه بادام ، اسکار ، نعلی ، شیرینی پوک
محل تشکیل کلاسها در اصفهان واقع در خیابان مشتاق دوم میباشد . این آموزشگاه با مدیریت و مربیگری خانم اسدی تجربه 15 سال برگزاری کارگاه های عملی آشپزی و شیرینی پزی را دارد . دستور پخت و غذاها و شیرینی جدید همراه به لیست آموزشی دوره ها افزوده شده به شکلی که حتی برای هنرجویان قبلی ، این کلاسها مطالب جدید برای یادگیری دارد .
آدرس آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین و محل تشکیل کلاسها : اصفهان ، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156
لطفا جهت هماهنگی و اطلاع از زمان ثبت نام و جزئیات کلاسها با شماره های زیر تماس بگیرید :
تلفن : 03132680413
موبایل : 09131063290
آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین
	  «آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین» با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی افتخار دارد به مدت 15 سال انواع دوره های آشپزی را برگزار کند.هنر جویان در این دوره ها فنون کاربردی را فرا گرفته و با تمرین عملی و مشارکت  کامل در طول دوره ، به اشکالات کار خود پی میبرند و نکات و ترفند ها  را به طور کامل می آموزند .