آموزش شغل آشپز درجه دو در آموزشگاه قصرشیرین

دوره آشپز درجه 2 در آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان
درباره آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین
آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین برگزار کننده ورک شاپ های آشپزی با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی با 15 سال تجربه در آموزش آشپزی، شیرینی پزی ، کیک ، فینگر فود ، فست فود ، کافی شاپ و ... . هنرجویان در این دوره ها با تمرین عملی و مشارکت در کلاس، تهیه و نگهداری مواد اولیه تا پخت و تزئین و سرو غذا را فرا میگیرند .هنرجویان فوت و فن ها را به طور کامل می آموزند به شکلی که قادر خواهند بود همه موارد را به همان کیفیت در منزل و یا رستوران به تنهایی اجرا کنند. همچنین خانم اسدی همیشه پاسخگوی سوال ها و مشکلات هنرجویان حتی پس از پایان دوره ها میباشند .
کلاسها در محل آموزشگاه واقع در خیابان مشتاق دوم برگزار شده و تمامی مواد اولیه در آموزشگاه موجود میباشد و هنرجویان نیازی به همراه داشتن هیچ وسیله ای ندارند . در هر دوره رسپی های جدید به لیست غذا ها اضافه شده به طوری که حتی برای کسانی که قبلا دوره ای رو گذرانده باشند ، مطالب آموزشی ، جدید و جذاب خواهد بود .
شرح شغل آشپز درجه دو
آشپز درجه 2 از مشاغل حوزه ي صنایع غذایی است كه وظایف پخت غذاهایی چون پلو، خورش، آش، سوپ ، اردور، سالاد، دسر، کرپ و ... سرو و آماده سازی میز غذا را به عهده دارد .
توانایی های آشپز درجه دو:
- تهیه و نگهداری مواد اوليه
- پخت به روشهای مختلف
- توزین مواد اوليه
- تهیه انواع سس های سرد و گرم
- تهیه انواع سوپ و آش
- تهیه انواع چلو و پلو
- تهیه انواع خورش
- تهیه انواع غذاهای گوشتی
- تهیه برخی غذاهای سنتی
- تهیه برخی از غذاهای خمیری و پاستا با سس آن
- تهیه سالاد و اردور، کاناپ و کوکتل ، میگو و پوره
- تهیه دسر
- چیدمان میز و سرو غذا
بعضی از مواردی که در دوره آشپز درجه دو آموزش داده میشود :
انواع سس ها ( مایونز ، گوجه فرنگی ف تارتار ، بشامل ، قارچ ، سالاد ، پنیر ) انواع سوپ ها ( سوپ سبزیجات ایتالیایی ، سوپ پیاز فرانسوی ، سوپ کرم قارچ ) انواع آش ها ( آش جو ، آش شله قلمکار ، برش روس ) انواع پلو ( تهیه پلو ، تهیه کته ، شیرین پلو ، لوبیا پلو عدس پلو ، ته چین مرغ و بادمجان ، پلو شوید باقلا ) انواع خورشت ( خورشت کرفس ، خورشت بامیه ، خورشت کاری با مرغ ، خورشت فسنجان ، خورشت خلال بادام ، خورشت قرمه سبزی ) غذاهای گوشتی ( چامین گوشت ، میتلف ، رست بیف ، خوراک زبان با سس قارچ ، کراکت مرغ ، کراکت سیب زمینی ، گراتن سبزیجات ، گراتن مرغ با گوشت چرخ کرده ، مرغ شکم پر ، ماهی شکم پر ، مزه دار کردن و سرخ کردن ماهی ، پیتزا ، پاستا ، خمیر بنیه ، منتو چینی ، کاربوتارا ، لازانیا ، همبرگر ، کرپ با موز و عسل و خامه ) انواع کباب ( کباب برگ ، کباب کوبیده ، کباب حسینی ، جوجه کباب ، کباب حلزونی ، کباب بختیاری ) انواع حلیم ، حلیم بادمجان ، انواع کوفته ( کوفته نخود چی ، کوفته سوئدی ) انواع کوکو ( کوکو سبزی ، کوکو دورنگ ، کوکو بادمجان ، کوکو سیب زمینی ) انواع سالاد ( پاستا سالاد ، سالاد فصل ، سالاد کاردینال ، سالاد مرغ ، سالاد الویه ، سالاد کلم سفید ) انواع دسر ( حلوا ، باواریا ، بستنی وانیلی ، ماست ، فروماژ قهوه ، کارامل ) انواع اردور ( مرغ و بادام ، سبزیجات ، تخم مرغ آب پز ، کاناپ تن ماهی )
سرفصل آموزشی این دوره طبق استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای میباشد و هنرجویان بعد از اتمام دوره میتوانند در امتحان آشپز درجه دو شرکت کرده و مدرک بین المللی دریافت کنند.
آدرس آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین و محل تشکیل کلاسها : اصفهان ، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156
.
لطفا برای هماهنگی و اطلاع از جزئیات تشکیل دوره ها با این شماره ها تماس بگیرید :
تلفن : 03132680413
موبایل : 09131063290
آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان