آموزش استیک - آموزش دوره آشپز درجه یک در آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور

 

دوره آموزش شغل آشپز درجه یک در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان

 

درباره آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین

 

آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی افتخار دارد به مدت 15 سال انواع دوره ها و کارگاه های عملی آشپزی را برگزار کند. هنرجویان در این دوره ها فنون کاربردی را فرا گرفته و با تمرین عملی و مشارکت در کلاس از تهیه و نگهداری مواد اولیه تا پخت و تزئین و سرو غذا را فرا میگیرند .

هنرجویان نکات و ترفند ها را به طور کامل می آموزند به شکلی که قادر خواهند بود همه موارد را به همان کیفیت در منزل و یا رستوران به تنهایی اجرا کنند. همچنین خانم اسدی همیشه پاسخگوی سوال ها و مشکلات هنرجویان حتی پس از پایان دوره ها میباشند .

 

کلاسها در محل آموزشگاه واقع در خیابان مشتاق دوم برگزار شده و تمامی مواد اولیه در آموزشگاه موجود میباشد و هنرجویان نیازی به همراه داشتن هیچ وسیله ای ندارند . در هر دوره دستور پخت  جدید به لیست غذا ها اضافه شده به صورتی که حتی برای کسانی که قبلا دوره ای رو گذرانده باشند ، مطالب آموزشی ، جدید و جذاب خواهد بود . 

 

آموزش انواع سوپ  - آموزش دوره آشپز درجه یک در آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور

 

شرح شغل آشپز درجه یک :

 

آشپز درجه یک از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که وظایف تهیه لیست خرید روزانه و هفتگی ، آماده سازی و بسته بندی مواد اوليه جهت نگهداری تا زمان مصرف و تهيه انواع غذاها همچون انواع پتاژ ، انواع سالاد و اردور ، مربا ، پلو ، مرغ درسته بريان ، خوراک بلدرچین ، ژِیگو ، رتی فیله ، استیک ، پاته ، كيش ، سوفله ، دلمه ، کوفته ، شامي و دسر را به عهده دارد.

 

آموزش انواع پلو - آموزش دوره آشپز درجه یک در آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور

 

 

توانایی های آشپز درجه یک

 

  • تهیه انواع پتاژ و سوفله
  • تهیه سالاد و اردور
  • تهیه ترشي و شور و مربا
  • تهیه انواع پلو
  • تهیه غذاهاي گوشتي ( مرغ گالانتين ، استيك ، رتي فيله ، كيوسكي ، ژيگو و ... )
  • تهیه غذاهاي خميري
  • تهیه برخي غذاهاي سنتي ( دلمه ، كوفته ، شامی )
  • تهیه دسر

 

کیوسکی kievski - آموزش دوره آشپز درجه یک در آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور

 

بعضی از مواردی که در دوره آشپز درجه یک آموزش داده میشود :

 

انواع پتاژ ها ( پتاژ قارچ، پتاژ لوبیا سفید، پتاژ عدس) ، انواع سوفله ( سوفله سبزیجات، سوفله مرغ و قارچ) ، انواع سالاد (سالاد برنج ، سالاد بادمجان ) ، انواع اردور( اردور پنیر خامه ای، اردور فیلادلفیا با گردو) ، انواع پلو ( مرصع پلو ، آلبالو پلو ، ته چین آلو و اسفناج ، ته چین مرغ و زرشک )، غذاهای گوشتی ( بلدرچین با سس قارچ ، ژیگو ، کیوسکی ، فیله گوساله با سس خامه و فلفل ) مرغ گالانتین ، بریان کردن مرغ ، استیک با قارچ ، پاته گوساله ، پاته جگر ، کیش قارچ و پیاز، پای مرغ و کوکتل ، شامی پوک ، کوفته تبریزی ) انواع دلمه ( دلمه بادمجان ، دلمه فلفل دلمه ای ، دلمه گوجه فرنگی ، دلمه برگ مو ) انواع دسر ( کیک پنیر ، شارلوت شکلات ، موس شکلات ، سوفله وانیلی ، کیک بستنی، ترایفل ) انواع ترشی ( بادمجان ، خیارشور) انواع مربا ( مربا توت فرنگی ، مربا کیوی ، مربا سیب ، مربا پوست مرکبات )

 

سرفصل آموزشی این دوره طبق استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای میباشد و هنرجویان بعد از اتمام دوره میتوانند در امتحان آشپز درجه یک شرکت کرده و مدرک بین المللی دریافت کنند.

 

آدرس آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین و محل تشکیل کلاسها : اصفهان ، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک  156

 

لطفا برای هماهنگی و اطلاع از جزئیات دوره آشپز درجه 1 با این شماره ها تماس بگیرید :

تلفن : 03132680413

موبایل : 09131063290

 

آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین