کلاس آموزش دسر در اصفهان
کلاس آموزش دسر در اصفهان در دوره های دسر ساز بین الملل و دسرساز سنتی آموزشگاه آشپزی قصرشیرین با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای
کلاس آموزش دسر در اصفهان
آموزشگاه آشپزی قصر شیرین اصفهان ، کلاس آموزش دسر را تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار میکند . این کلاس به دو قسمت دسر بین الملل و دسر سنتی تقسیم شده که هر کدام طبق سرفصل تعیین شده از طرف فنی و حرفه ای تدریس میشوند و در پایان کلاس ، هنرجویان میتوانند در امتحان فنی و حرفه ای شرکت کرده و پس از قبول شدن ، مدرک بین المللی از این سازمان دریافت کنند .

تعریف شغل دسر ساز :
دسر ساز کسی است که از عهده تشخیص مواد اولیه و ابزار کار مناسب دسر سازی برآید و بتواند با استفاده از روش های صحیح و رعایت توالی انجام کار و رعایت نکات بهداشتی دسر هایی با کیفیت مطلوب تهیه کند.
مهارتهایی که در کلاس آموزش دسر سنتی خواهید آموخت:
- تشخیص مواد اولیه مناسب برای خرید و حفظ و نگهداری آن تا زمان مصرف
- تشخیص مواد اولیه مناسب و کاربرد ابزار و ظروف دسر سازی سنتی
- اندازه گیری مواد اولیه دسر
- تهیه چند نوع دسر سنتی
- تهیه انواع حلوا
- سرو و یا برگرداندن دسر در صورت لزوم
- تهیه مربا، مارمالاد و رفع اشکالات آن
- تعیین مراحل و زمان انجام کار
- تعیین ابزار کار
- رعایت نکات حفاظتی و ایمنی و بهداشت کار
- بازرسی و کنترل دستی انجام کار
- بکارگیری رفتار حرفه ای
- بکارگیری تحولات فناوری
- بکارگیری فنون اقتصاد و بهره وری
- بکارگیری از اصول ارگونومی و حفظ تندرستی

مهارتهایی که در کلاس آموزش دسر بین الملل خواهید آموخت:
- تشخیص مواد اولیه مناسب و کاربرد ابزار و ظروف دسر سازی بین المللی
- تشخیص تهیه مواد اولیه مناسب برای خرید ، حفظ و نگهداری آن تا زمان مصرف
- اندازه گیری مواد اولیه دسر
- روشن کردن فر و تنظیم درجه فر جهت پخت بر اساس نوع آن
- تشخیص و کاربرد خامه در دسر
- آماده کردن مخلوط زرده تخم مرغ با مواد افزودنی طبق فرمول
- آماده کردن سفیده تخم مرغ و مخلوط کردن آن
- تهیه چندین نوع دسر بین المللی
- تهیه بستنی و موارد مصرف آن
- تهیه انواع کرم
- خنک کردن و برگرداندن دسر
- رعایت نکات حفاظتی و ایمنی و بهداشت کار
لیست دسرهای بین المللی که در این دوره خواهید آموخت :
- کرم ژله میوه
- ژله بی رنگ
- کرم کارامل
- کرم موز ( روکر موز)
- بستنی پلمبیر
- کرم پرتقال
- چیز کیک مارس
- موس شکلات با میوه
- شارلوت شکلات
- رولت خامه ای دورنگ
- رولت خامه ای شکلاتی
- کاسه شکلات با دسر
- پودینگ شکلات
- پای سیب
- کاسه کرپ با میوه
- کرم کاستارد
- تیرامیسو
- سوفله شکلات
- سوفله توت فرنگی
- تارت شکلاتی با کرم پاتیسیر
- کرم پاتیسیر
- کرم باواریا
- کرم شیر عسلی
- نان خامه ای
- گاتو سنت انوره
- کیک اسفنجی
- کیک بستنی
- پاناکوتای کیوی
- پودینگ شاه توت
- فروماژ پرتقال
- کرم شیر
- ژله نگینی
- دسر چرخشی
- دسر طبقاتی
- دسر آناناس
- سوفله
- بستنی کارامل
- کاسه اشترودل با میوه
- ژله بستنی
- دسر ماست
- دسر بیسکویت و خامه ( پان اسپانیا)

لیست دسرهای سنتی که در کلاس تدریس میشود :
- بستنی سنتی
- رولت خرما
- رنگینک
- زیره جوش
- کاچی
- فرنی
- شیربرنج
- یخ در بهشت
- مسقطی
- شله زرد
- حلوا سه رنگ
- حلوا سفید
- حلوا کاکائو
- حلوا زرد
- حلوا زنجبیلی
- تهیه و قوام آوردن شربت
- تلخی گرفتن از مرکبات
- مربا آلبالو
- مربا هویج
- مربا به
- مربا سیب
- مربا پرتغال درسته
- مربا پوست پرتغال
- مربا بالنگ
- مربا بادنجان
- مربا کدو
- مربا ترب سفید
- مربا خرمالو
- مربا گوجه فرنگی
- مربا انجیر
- مربا نارنج
- مربا پسته تازه
- مربا گردو
- مربا گل محمدی
- مارمالاد کیوی
- مارمالاد پرتغال
- مارمالاد سیب
- مارمالاد توت فرنگی

محل تشکیل کلاس در اصفهان در محل آموزشگاه واقع در خیابان مشتاق دوم میباشد . علاقه مندان به شرکت در کلاس جهت هماهنگی و اطلاع از جزئیات دوره لطفا با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید :
تلفن : 03132680413
موبایل : 09131063290
آدرس: اصفهان، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156
آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین
با مدیریت و مربیگری خانم اسدی
«آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین» با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی افتخار دارد به مدت 15 سال انواع دوره های آشپزی را برگزار کند.هنر جویان در این دوره ها فنون کاربردی را فرا گرفته و با تمرین عملی و مشارکت کامل در طول دوره ، به اشکالات کار خود پی میبرند و نکات و ترفند ها را به طور کامل می آموزند .