کلاس آموزش دسر در اصفهان آموزش دسر بین الملل آموزش دسر سنتی در بهترین آموزشگاه آشپزی اصفهان صنایع غذایی قصر شیرین  اعطای مدرک بین المللی از فنی و حرفه ای

 

کلاس آموزش دسر در اصفهان در دوره های دسر ساز بین الملل و  دسرساز سنتی آموزشگاه آشپزی قصرشیرین با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای

 

کلاس آموزش دسر در اصفهان

 

آموزشگاه آشپزی قصر شیرین اصفهان ، کلاس آموزش دسر را تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار میکند . این کلاس به دو قسمت دسر بین الملل و دسر سنتی تقسیم شده که هر کدام طبق سرفصل تعیین شده از طرف فنی و حرفه ای تدریس میشوند و در پایان کلاس ، هنرجویان میتوانند در امتحان فنی و حرفه ای شرکت کرده و پس از قبول شدن ، مدرک بین المللی از این سازمان دریافت کنند .

 

کلاس آموزش دسر در اصفهان آموزش دسر بین الملل آموزش دسر سنتی در بهترین آموزشگاه آشپزی اصفهان صنایع غذایی قصر شیرین  اعطای مدرک بین المللی از فنی و حرفه ای

 

تعریف شغل دسر ساز :

 

دسر ساز کسی است که از عهده تشخیص مواد اولیه و ابزار کار مناسب دسر سازی برآید و بتواند با استفاده از روش های صحیح و رعایت توالی انجام کار و رعایت نکات بهداشتی دسر هایی با کیفیت مطلوب تهیه کند.

 

مهارتهایی که در کلاس آموزش دسر سنتی خواهید آموخت:

 

  • تشخیص مواد اولیه مناسب برای خرید و حفظ و نگهداری آن تا زمان مصرف
  • تشخیص مواد اولیه مناسب و کاربرد ابزار و ظروف دسر سازی سنتی
  • اندازه گیری مواد اولیه دسر
  • تهیه چند نوع دسر سنتی
  • تهیه انواع حلوا
  • سرو و یا برگرداندن دسر در صورت لزوم
  • تهیه مربا، مارمالاد و رفع اشکالات آن
  • تعیین مراحل و زمان انجام کار
  • تعیین ابزار کار
  • رعایت نکات حفاظتی و ایمنی و بهداشت کار
  • بازرسی و کنترل دستی انجام کار
  • بکارگیری رفتار حرفه ای
  • بکارگیری تحولات فناوری
  • بکارگیری فنون اقتصاد و بهره وری
  • بکارگیری از اصول ارگونومی و حفظ تندرستی

 

 

کلاس آموزش دسر در اصفهان آموزش دسر بین الملل آموزش دسر سنتی در بهترین آموزشگاه آشپزی اصفهان صنایع غذایی قصر شیرین  اعطای مدرک بین المللی از فنی و حرفه ای

 

 

مهارتهایی که در کلاس آموزش دسر بین الملل خواهید آموخت:

 

  • تشخیص مواد اولیه مناسب و کاربرد ابزار و ظروف دسر سازی بین المللی
  • تشخیص تهیه مواد اولیه مناسب برای خرید ، حفظ و نگهداری آن تا زمان مصرف
  • اندازه گیری مواد اولیه دسر
  • روشن کردن فر و تنظیم درجه فر جهت پخت بر اساس نوع آن
  • تشخیص و کاربرد خامه در دسر
  • آماده کردن مخلوط زرده تخم مرغ با مواد افزودنی طبق فرمول
  • آماده کردن سفیده تخم مرغ و مخلوط کردن آن
  • تهیه چندین نوع دسر بین المللی
  • تهیه بستنی و موارد مصرف آن
  • تهیه انواع کرم
  • خنک کردن و برگرداندن دسر
  • رعایت نکات حفاظتی و ایمنی و بهداشت کار

 

لیست  دسرهای بین المللی که در این دوره خواهید آموخت :

 

  • کرم ژله میوه
  • ژله بی رنگ
  • کرم کارامل
  • کرم موز  ( روکر موز)
  • بستنی پلمبیر
  • کرم پرتقال
  • چیز کیک مارس
  • موس شکلات با میوه
  • شارلوت شکلات
  • رولت خامه ای دورنگ
  • رولت خامه ای شکلاتی
  • کاسه شکلات با دسر
  • پودینگ شکلات
  • پای سیب
  • کاسه کرپ با میوه
  • کرم کاستارد
  • تیرامیسو
  • سوفله شکلات
  • سوفله توت فرنگی
  • تارت شکلاتی با کرم پاتیسیر
  • کرم پاتیسیر
  • کرم باواریا
  • کرم شیر عسلی
  • نان خامه ای
  • گاتو سنت انوره
  • کیک اسفنجی
  • کیک بستنی
  • پاناکوتای کیوی
  • پودینگ شاه توت
  • فروماژ پرتقال
  • کرم شیر
  • ژله نگینی
  • دسر چرخشی
  • دسر طبقاتی
  • دسر آناناس
  • سوفله
  • بستنی کارامل
  • کاسه اشترودل با میوه
  • ژله بستنی
  • دسر ماست
  • دسر بیسکویت و خامه ( پان اسپانیا)

 

 

کلاس آموزش دسر در اصفهان آموزش دسر بین الملل آموزش دسر سنتی در بهترین آموزشگاه آشپزی اصفهان صنایع غذایی قصر شیرین  اعطای مدرک بین المللی از فنی و حرفه ای

 

 

لیست دسرهای سنتی که در کلاس تدریس میشود :

 

  • بستنی سنتی
  • رولت خرما
  • رنگینک
  • زیره جوش
  • کاچی
  • فرنی
  • شیربرنج
  • یخ در بهشت
  • مسقطی
  • شله زرد
  • حلوا سه رنگ
  • حلوا سفید
  • حلوا کاکائو
  • حلوا زرد
  • حلوا زنجبیلی
  • تهیه و قوام آوردن شربت
  • تلخی گرفتن از مرکبات
  • مربا آلبالو
  • مربا هویج
  • مربا به
  • مربا سیب
  • مربا پرتغال درسته
  • مربا پوست پرتغال
  • مربا بالنگ
  • مربا بادنجان
  • مربا کدو
  • مربا ترب سفید
  • مربا خرمالو
  • مربا گوجه فرنگی
  • مربا انجیر
  • مربا نارنج
  • مربا پسته تازه
  • مربا گردو
  • مربا گل محمدی
  • مارمالاد کیوی
  • مارمالاد پرتغال
  • مارمالاد سیب
  • مارمالاد توت فرنگی

 

 

کلاس آموزش دسر در اصفهان آموزش دسر بین الملل آموزش دسر سنتی در بهترین آموزشگاه آشپزی اصفهان صنایع غذایی قصر شیرین  اعطای مدرک بین المللی از فنی و حرفه ای

 

محل تشکیل کلاس در اصفهان در محل آموزشگاه واقع در خیابان مشتاق دوم میباشد . علاقه مندان به شرکت در کلاس جهت هماهنگی و اطلاع از جزئیات دوره لطفا با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید :

 

تلفن : 03132680413

موبایل : 09131063290

 

آدرس: اصفهان، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک  156

 

آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین

با مدیریت و مربیگری خانم اسدی