کلاس آموزش آشپزی سنتی در اصفهان

کلاس آموزش آشپزی سنتی در آموزشگاه آشپزی قصر شیرین اصفهان با اعطای مدرک بین الملل از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
درباره آموزشگاه آشپزی قصر شیرین
آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین یکی از بهترین آموزشگاه های آشپزی، شیرینی پزی، کیک ، فست فود ، فینگرفود و... در اصفهان میباشد که تحت نظر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اقدام به برگزاری کلاسهای رشته صنایع غذایی کرده و هنرجویان را برای این رشته در ابعاد خانگی و صنعتی آموزش میدهد .
در این دوره ها هنرجویان با فنون حرفه ای و متد ها و رسپی های روز دنیا در طول کلاس آشنا شده و به طور عملی ( ورکشاپ ) تمرین کرده و با اشکالات کار روبرو میشوند به نحوی که همیشه میتوانند به تنهایی غذاهایی با کیفیت موارد تدریس شده در کلاس را تهیه کنند .
این دوره ها با مدیریت و مربیگری خانم اسدی برگزار شده و هنرجویان حتی بعد از اتمام دوره میتوانند سوال ها و مشکلات خود را با ایشان مطرح و حل نمایند .
آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین دوره های خود را تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار کرده و تمامی استاندارد ها و سرفصل های تعیین شده از طرف این سازمان را اجرا میکند . هنرجویان پس از اتمام دوره میتوانند در آزمون فنی و حرفه ای شرکت کرده و در صورت قبولی مدرک مربوطه را دریافت کنند . این مدرک دارای ارزش بین المللی بوده و دارنده آن میتواند در تمامی کشور های جهان از آن استفاده کند .
شرح شغل آشپز سنتی:
آشپزی سنتی شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه، آماده سازی سبزیجات و صیفی جات، توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف، پخت غذاهای سفره خانه، تهیه اعضاء و اجزاء گوسفند یا گوساله، پخت انواع کوکو ها و شامی ها، تهیه انواع پلو ها و چلو ها، تهیه انواع خورش ها، تهیه انواع کوفته و دلمه، تهیه انواع آش، تهیه انواع دسر ها را انجام می دهد.
مهارت هایی که در این دوره خواهید آموخت
- راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه
- آماده سازی سبزیجات و صیفی جات
- توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف
- پخت غذاهای سفره خانه
- تهیه اعضاء و اجزاء گوسفند یا گوساله
- پخت انواع کوکو ها و شامی ها
- تهیه انواع پلو ها و چلو ها
- تهیه انواع خورش ها
- تهیه انواع کوفته و دلمه
- تهیه انواع آش
- تهیه انواع دسر ها
بعضی از غذاهایی که در دوره آشپزی سنتی خواهید آموخت عبارتند از :
- لوبیا پلو
- بورانی لوبیا سبز
- کشک و بادمجان
- میرزاقاسمی
- خورشت کرفس
- ته چین گوشت ( یا مرغ ) و بادمجان
- خورشت بامیه
- رشته پلو
- آلبالو پلو
- آش ماست
- آبگوشت (یخینی) بز باش
- کوکوی دو رنگ
- شامی نخودچی
- کوفته نخودچی
- تاس کباب
- ته چین مرغ
- کتلت سیب زمینی
- بورانی کدو
- کوکو ی مرغ
- کوکوی قندی
- خورشت فسنجان
- مرصع پلو
- حلیم گندم ( گوشت گردن ، بوقلمون ، مرغ )
- نرگسی اسفناج
- خورشت آلو اسفناج
- خورشت ماست
- بریان اصفهان
- شله زرد
- دلمه برگ مو
- دلمه کلم برگ
- دلمه سیب زمینی
- دلمه ی بادمجان ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی
- اشکنه آلبالو
- اشکنه و اشکنه شنبلیله
- کوفته برنجی
- کوفته تبریزی
- کوفته شوید باقلا
- کوفته بلغور
- کلم پلو قمری شیرازی
- خوراک زبان گوساله با سس مخصوص
- حلیم بادمجان
- خوراک کله و پاچه
- عدس پلو
- کلم پلو
- آش ساک
- آش رشته
- باقلا پلو
- خورشت قورمه سبزی
- خورشت قیمه خلال بادام
- کالجوش
- مسقطی
- شامی پوک
- خورشت قیمه
- خورشت قیمه بادمجان و یا قیمه کدو
- جغور بغور ( حسرت الملوک )
- شیربرنج
- آش شله قلمکار
- فرنی
🔸آدرس : اصفهان، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای فرهنگیان، پلاک 156
.
🔸جهت هماهنگی و اطلاع از زمان برگزاری کلاسها با شماره های زیر تماس بگیرید
.
📞03132680413
📱09131063290
.
🔴آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان🔴