طرز تهیه زولبیا بامیه حرفه ای و آموزش انواع باقلوا
طرز تهیه زولبیا بامیه حرفه ای و آموزش انواع باقلوا ترکی استانبولی و شیرینی های ماه رمضان در آموزشگاه آشپزی قصر شیرین اصفهان
طرز تهیه زولبیا و بامیه و انواع باقلوا استانبولی و مواد لازم پخت شیرینی و دسر مخصوص ماه مبارک رمضان همیشه جزو درخواست دوستان بوده که بتوانند در خانه به روش آسان شیرینی های مناسب پذیرایی این ایام را با کیفیت بالا و قیمت مناسب بپزند.
چطور زولبیا بپزم ؟ این سوال همیشه در این ایام ذهن خانوم ها و آقایان را درگیر میکند و به دنبال روش های پخت آسان شیرینی خانگی می گردند .
آموزش انواع شیرینی ماه رمضان در کلاس آشپزی قصر شیرین اصفهان
آموزشگاه آشپزی قصر شیرین اصفهان با مدیریت و مربیگری مریم اسدی ، کلاس شیرینی و دسر ویژه ماه رمضان را در یک تک جلسه و با هزینه 60 هزار تومن با آموزش شیرینی های زیر برگزار میکند :
آموزش شیرینی ماه رمضان :
- طرز تهیه زولبیا و بامیه حرفه ای
- تزئین زولبیا مجلسی
- طرز تهیه انواع باقلوا استانبولی ( ترکی )
- طرز تهیه خمیر دست ساز باقلوا
- شربت زولبیا و بامیه
- شربت باقلوا ترکی
- باقلوا استانبولی با خمیر هزارلا
- آموزش پخت گوشفیل
تهیه انواع باقلوا شامل :
- باقلوا با خمیر یوفکا
- باقلوا رشته ای
- باقلوا لبنانی
- باقلوا بقچه ای
- باقلوا بدون فر
- باقلوا بادام
- باقلوا با شیر عسلی
- باقلوا پسته
- باقلوا انجیری
- باقلوا پیچ
- باقلوا پسته با خمیر یوفکا
- باقلوا حلزونی
- باقلوا حصیری
- باقلوا دارچینی
- باقلوا رولی
- باقلوا روشه
- باقلوا روسی
- باقلوا رشته ای
- باقلوا رشته ای لبنانی
- باقلوا رولتی
- باقلوا زعفرانی
- باقلوا ساده
- باقلوا سه گوش
- باقلوا سیب
- باقلوا شعیریه
- باقلوا شیر عسلی
- باقلوا شامی
- باقلوا شیرینی
- باقلوا شیرونه
- باقلوا شربتی
- باقلوا شوبیت
- باقلوا شانه ای
- باقلوا صدفی
- باقلوا عربى
- باقلوا غنچه ای
- باقلوا فانتزی
- باقلوا قلبی
- باقلوا قجری
- باقلوا گل
- باقلوا گردویی
- باقلوا گل اناری
- باقلوا ورمیشل گردویی
- باقلوا هندی
- باقلوا هفت مغز
- باقلوا هزارلا
- باقلوا یونانی
تزئین مجلسی زولبیا بامیه و نگهداری
بعد از آموزش مرحله به مرحله پخت شیرینی های خوشمزه مخصوص ماه رمضان ، خانوم مریم اسدی نحوه تهیه مواد اولیه زولبیا و بامیه را به هنرجویان آموزش میدهد که شامل موارد زیر است :
- مایه زولبیا
- مایه بامیه
- خمیر دست ساز باقلوا
- شربت زولبیا
- شربت بامیه
- قیف زولبیا بامیه
سپس هنرجویان با نحوه تزئین شیرینی و چیدن سفره ماه رمضان آشنا میشوند و همچنین روش های نگهداری از زولبیا بامیه تدریس خواهد شد .
نکات حرفه ای و صنعتی تولید شیرینی های ماه رمضان که در این دوره تدریس میشود راهنمای هنرجویان خواهد بود که به تنهایی و در خانه و یا قنادی ، شیرینی های خانگی تازه و با کیفیت را بپزند .
درباره آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین
آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین برگزار کننده ورک شاپ های آشپزی با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی با 15 سال تجربه در آموزش آشپزی، شیرینی پزی ، کیک ، فینگر فود ، فست فود ، کافی شاپ و ... .
هنرجویان در این دوره ها با تمرین عملی و مشارکت در کلاس، تهیه و نگهداری مواد اولیه تا پخت و تزئین و سرو غذا را فرا میگیرند .هنرجویان فوت و فن ها را به طور کامل می آموزند به شکلی که قادر خواهند بود همه موارد را به همان کیفیت در منزل و یا رستوران به تنهایی اجرا کنند. همچنین خانم اسدی همیشه پاسخگوی سوال ها و مشکلات هنرجویان حتی پس از پایان دوره ها میباشند .
دوره های تک جلسه و کوتاه مدت آموزشگاه آشپزی قصرشیرین
آموزشگاه آشپزی قصر شیرین همچنین برگزار کننده دوره های کوتاه مدت ، فشرده و تک جلسه برای موضوعاتی مثل دوره آموزش گز اصفهان ، دوره آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، دوره آموزش فینگر فود ، آموزش کاپ کیک ،اسلایس شیرینی، شیرینی ایتالیایی، دکور کیک با تم های موضوعی خاص مثل ولنتاین ، روز زن ، عید نوروز ، روز پدر و ... میباشد.
اعطای مدرک بین المللی از طرف سازمان آموزش فنی و حرفه ای
آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین دوره های خود را تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار کرده و تمامی استاندارد ها و سرفصل های تعیین شده از طرف این سازمان را اجرا میکند . هنرجویان پس از اتمام دوره میتوانند در آزمون فنی و حرفه ای شرکت کرده و در صورت قبولی مدرک مربوطه را دریافت کنند . این مدرک دارای ارزش بین المللی بوده و دارنده آن میتواند در تمامی کشور های جهان از آن استفاده کند .
ثبت نام در کلاس شیرینی پزی ویژه ماه رمضان
تک جلسه آموزش انواع شیرینی ماه رمضان با هزینه 60 هزار تومان در محل آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین برگزار میشود .
علاقه مندان شرکت در کلاس میتوانند جهت هماهنگی و ثبت نام با تلفن هایی که در زیر آمده تماس گرفته و ثبت نام کنند .
محل و زمان تشکیل کلاس های آشپزی
کلاسها در اصفهان در محل آموزشگاه واقع در خیابان مشتاق دوم برگزار شده و تمامی مواد اولیه در آموزشگاه موجود میباشد و هنرجویان نیازی به همراه داشتن هیچ وسیله ای ندارند . . این آموزشگاه با مدیریت و مربیگری خانم اسدی تجربه 15 سال برگزاری کارگاه های عملی آشپزی و شیرینی پزی را دارد . دستور پخت و غذاها و شیرینی جدید همراه به لیست آموزشی دوره ها افزوده شده به شکلی که حتی برای هنرجویان قبلی ، این کلاسها مطالب جدید برای یادگیری دارد .
آدرس آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین و محل تشکیل کلاسها :
اصفهان ، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156
لطفا جهت هماهنگی و اطلاع از زمان ثبت نام و جزئیات کلاسها با شماره های زیر تماس بگیرید :
تلفن : 03132680413
موبایل : 09131063290
آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین