طرز تهیه زولبیا بامیه حرفه ای و آموزش انواع باقلوا ترکی استانبولی و شیرینی های ماه رمضان در آموزشگاه آشپزی  قصر شیرین اصفهان   

 

طرز تهیه زولبیا و بامیه و انواع باقلوا استانبولی و مواد لازم  پخت شیرینی و دسر مخصوص ماه مبارک رمضان همیشه جزو درخواست دوستان بوده که بتوانند در خانه به روش آسان شیرینی های مناسب پذیرایی این ایام را با کیفیت بالا و قیمت مناسب بپزند.

 

طرز تهیه زولبیا بامیه باقلوا ترکی استانبولی خمیر باقلوا شیرینی ماه رمضان تزئیین سفره افطار گردویی پسته هزارلا آشپزی آموزش اصفهان

 

 

چطور زولبیا بپزم ؟ این سوال همیشه در این ایام ذهن خانوم ها و آقایان را درگیر میکند و به دنبال روش های پخت آسان شیرینی خانگی می گردند .

 

آموزش انواع شیرینی ماه رمضان در کلاس آشپزی قصر شیرین اصفهان

 

آموزشگاه آشپزی قصر شیرین اصفهان با مدیریت و مربیگری مریم اسدی ، کلاس شیرینی و دسر ویژه ماه رمضان را در یک تک جلسه و با هزینه 60 هزار تومن با آموزش شیرینی های زیر برگزار میکند :

 

آموزش شیرینی ماه رمضان :

 

  • طرز تهیه زولبیا و بامیه حرفه ای
  • تزئین زولبیا مجلسی
  • طرز تهیه انواع باقلوا استانبولی ( ترکی )
  • طرز تهیه خمیر دست ساز باقلوا
  • شربت زولبیا و بامیه
  • شربت باقلوا ترکی
  • باقلوا استانبولی با خمیر هزارلا
  • آموزش پخت گوشفیل

 

طرز تهیه زولبیا بامیه باقلوا ترکی استانبولی خمیر باقلوا شیرینی ماه رمضان تزئیین سفره افطار گردویی پسته هزارلا آشپزی آموزش اصفهان 

 

تهیه انواع باقلوا شامل :

 

  • باقلوا با خمیر یوفکا
  • باقلوا رشته ای
  • باقلوا لبنانی
  • باقلوا بقچه ای
  • باقلوا بدون فر
  • باقلوا بادام
  • باقلوا با شیر عسلی
  • باقلوا پسته
  • باقلوا انجیری
  • باقلوا پیچ
  • باقلوا پسته با خمیر یوفکا
  • باقلوا حلزونی
  • باقلوا حصیری
  • باقلوا دارچینی
  • باقلوا رولی
  • باقلوا روشه
  • باقلوا روسی
  • باقلوا رشته ای
  • باقلوا رشته ای لبنانی
  • باقلوا رولتی
  • باقلوا زعفرانی
  • باقلوا ساده
  • باقلوا سه گوش
  • باقلوا سیب
  • باقلوا شعیریه
  • باقلوا شیر عسلی
  • باقلوا شامی
  • باقلوا شیرینی
  • باقلوا شیرونه
  • باقلوا شربتی
  • باقلوا شوبیت
  • باقلوا شانه ای
  • باقلوا صدفی
  • باقلوا عربى
  • باقلوا غنچه ای
  • باقلوا فانتزی
  • باقلوا قلبی
  • باقلوا قجری
  • باقلوا گل
  • باقلوا گردویی
  • باقلوا گل اناری
  • باقلوا ورمیشل گردویی
  • باقلوا هندی
  • باقلوا هفت مغز
  • باقلوا هزارلا
  • باقلوا یونانی

 

 

تزئین مجلسی زولبیا بامیه و نگهداری

 

بعد از آموزش مرحله به مرحله پخت شیرینی های خوشمزه مخصوص ماه رمضان ، خانوم مریم اسدی نحوه تهیه مواد اولیه زولبیا و بامیه را به هنرجویان آموزش میدهد که شامل موارد زیر است :

  • مایه زولبیا
  • مایه بامیه  
  • خمیر دست ساز باقلوا
  • شربت زولبیا
  • شربت بامیه  
  • قیف زولبیا بامیه

 

طرز تهیه زولبیا بامیه باقلوا ترکی استانبولی خمیر باقلوا شیرینی ماه رمضان تزئیین سفره افطار گردویی پسته هزارلا آشپزی آموزش اصفهان

 

سپس هنرجویان با نحوه تزئین شیرینی و چیدن سفره ماه رمضان آشنا میشوند و همچنین روش های نگهداری از زولبیا بامیه تدریس خواهد شد .

نکات حرفه ای و صنعتی  تولید شیرینی های ماه رمضان که در این دوره تدریس میشود راهنمای هنرجویان خواهد بود که به تنهایی و در خانه و یا قنادی ، شیرینی های خانگی تازه و با کیفیت را بپزند .

 

درباره آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین

 

آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین برگزار کننده ورک شاپ های آشپزی با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی با 15 سال تجربه در آموزش آشپزی، شیرینی پزی ، کیک ، فینگر فود ، فست فود ، کافی شاپ و ... .

هنرجویان در این دوره ها با تمرین عملی و مشارکت در کلاس، تهیه و نگهداری مواد اولیه تا پخت و تزئین و سرو غذا را فرا میگیرند .هنرجویان فوت و فن ها را به طور کامل می آموزند به شکلی که قادر خواهند بود همه موارد را به همان کیفیت در منزل و یا رستوران به تنهایی اجرا کنند. همچنین خانم اسدی همیشه پاسخگوی سوال ها و مشکلات هنرجویان حتی پس از پایان دوره ها میباشند .

 

طرز تهیه زولبیا بامیه باقلوا ترکی استانبولی خمیر باقلوا شیرینی ماه رمضان تزئیین سفره افطار گردویی پسته هزارلا آشپزی آموزش اصفهان

 

دوره های تک جلسه و کوتاه مدت آموزشگاه آشپزی قصرشیرین

 

آموزشگاه آشپزی قصر شیرین همچنین برگزار کننده دوره های کوتاه مدت ، فشرده و تک جلسه برای موضوعاتی مثل دوره آموزش گز اصفهان ، دوره آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، دوره آموزش فینگر فود ، آموزش کاپ کیک ،اسلایس شیرینی، شیرینی ایتالیایی، دکور کیک با تم های موضوعی خاص مثل ولنتاین ، روز زن ، عید نوروز ، روز پدر و ... میباشد.

 

 

اعطای مدرک بین المللی از طرف سازمان آموزش فنی و حرفه ای

 

آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین دوره های خود را تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار کرده و تمامی استاندارد ها و سرفصل های تعیین شده از طرف این سازمان را اجرا میکند . هنرجویان پس از اتمام دوره میتوانند در آزمون فنی و حرفه ای شرکت کرده و در صورت قبولی مدرک مربوطه را دریافت کنند . این مدرک دارای ارزش بین المللی بوده و دارنده آن میتواند در تمامی کشور های جهان از آن استفاده کند .

 

ثبت نام در کلاس شیرینی پزی ویژه ماه رمضان

 

تک جلسه آموزش انواع  شیرینی ماه رمضان با هزینه 60 هزار تومان در محل آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین برگزار میشود .

علاقه مندان شرکت در کلاس میتوانند جهت هماهنگی و ثبت نام با تلفن هایی که در زیر آمده تماس گرفته و ثبت نام کنند .

 

طرز تهیه زولبیا بامیه باقلوا ترکی استانبولی خمیر باقلوا شیرینی ماه رمضان تزئیین سفره افطار گردویی پسته هزارلا آشپزی آموزش اصفهان

 

 

محل و زمان تشکیل کلاس های آشپزی

 

کلاسها در اصفهان در محل آموزشگاه واقع در خیابان مشتاق دوم برگزار شده و تمامی مواد اولیه در آموزشگاه موجود میباشد و هنرجویان نیازی به همراه داشتن هیچ وسیله ای ندارند . . این آموزشگاه با مدیریت و مربیگری خانم اسدی تجربه 15 سال برگزاری کارگاه های عملی آشپزی و شیرینی پزی را دارد . دستور پخت و غذاها و شیرینی جدید همراه به لیست آموزشی دوره ها افزوده شده به شکلی که حتی برای هنرجویان قبلی ، این کلاسها مطالب جدید برای یادگیری دارد .

 

آدرس آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین و محل تشکیل کلاسها :

اصفهان ، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک  156

 

لطفا جهت هماهنگی و اطلاع از زمان ثبت نام و جزئیات کلاسها با شماره های زیر تماس بگیرید :

 

تلفن : 03132680413

موبایل : 09131063290

 

آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین