کلاس و کارگاه آموزش شغل آشپز (شف) با اعطای مدرک
دوره آموزش شغل آشپز با اعطای مدرک بین المللی تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
کلاس و کارگاه عملی آشپز( شف ) طبق سر فصل تعیین شده آموزش شغل توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین با تدریس خانم اسدی با 15 سال تجربه در برگزاری انواع دوره های آشپزی در اصفهان .
تمامی دوره ها تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای بوده و تمامی هنرجویان در کنار استاد به طور کامل در روند تهیه مواد اولیه ، آماده سازی ، پخت و تزیین همکاری کرده و نکات و ترفند ها را آموخته و تمرین میکنند . این دوره در 15 جلسه و در محل آموزشگاه واقع در اصفهان به آدرس خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156 برگزار میشود . هنرجویان پس از اتمام دوره ها میتوانند از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مدرک رسمی دریافت کنند. این مدرک قابل ترجمه و استفاده در سایر کشور های جهان میباشد .

دوره آشپز ( شف Chef ) :
تعریف شغل آشپز :
آشپز شغلي از مشاغل حوزه خدمات تغذيه اي است که تهيه و نگهداري و توزين مواد اوليه ، پخت به روش هاي
مختلف، تهيه انواع عصاره تغليظ کننده ها و انواع سس هاي سرد و گرم ، انواع سوپ و آش ، تهيه انواع چلو ، کته و پلو،
تهيه انواع خورش و غذاهاي گوشتي و غذاهاي سنتي و تهيه برخي غذاهاي خميري و تهيه سالاد و اردور ، کاناپ و
کوکتل ميگو و پوره و تهيه دسر و تهيه صبحانه و نهايتا آماده سازي ، آرايش ميز و آماده کردن غذا و تزئين آن جهت
سرو را انجام مي دهد.
آشپز مواد اولیه را از لحاظ كمي و كیفي انتخاب مي كند و آماده سازي و نگهداري در شرايط ايده آل را انجام میدهد و نهايتاً انواع غذاها ( سنتي ، كباب ، خورش ، غذاهاي گوشتي ، خمیري ) سالادها ، اردورها ، سس ها ، عصاره ها ، دسر ها و صبحانه را تهیه و سرو مي كند .

سرفصل آموزشی این دوره به مدت 250 ساعت به شرح زیر است :
- تهيه و نگهداري مواد اوليه و توزين
- پخت به روش هاي مختلف
- تهيه انواع عصاره تغليظ کننده ها و انواع سس هاي سرد و گرم
- تهيه انواع سوپ و آش
- تهيه انواع چلو (برنج سفيد) ، کته و پلو
- تهيه انواع خورش و غذاهاي گوشتي
- تهيه برخي غذاهاي سنتي (حليم، بادمجان، کوفته، کوکو)
- تهيه برخي از غذاهاي خميري
- تهيه سالاد و اردور، کاناپ و کوکتل ميگو و پوره
- تهيه دسر
- تهيه صبحانه
- آماده سازي، آرايش ميز و اماده کردن غذا و تزئين آن جهت سرو

بعضی از موارد که در این دوره آموزش داده میشوند :
آشنایی با بوییدن، مرغ شکم پر ، مرغ چینی ، سوپ برش روسی ، خامه ترش ، کیوسکی ، شله زرد ، بیف استراگانوف ، دسرماست ، حلوای آرد گندم ، پای سیب ، دلمه بادمجان ، دلمه فلفل ، دلمه گوجه ، سالاد سزار ، سوپ سبزیجات ، سالاد کاردینال ، خورش کرفس ، کاناپ تن ماهی ، سوپ پیاز فرانسوی، شیرین پلو (مرصع پلو ) ، خورش کاری ، اوردور مرغ و بادام ، سوپ کرم و قارچ ، آش گوجه فرنگی ، کوفته برنجی ، پوره سیب زمینی ، کوفته روسی ، کوفته سوئدی با سس لیمو و شوید ، پوره هویج ، پوره اسفناج ، کراکن مرغ ، ته چین مرغ و بادمجان ، حلیم بادمجان ، کوفته شوید باقالا ، آش رشته ، پلوچینی ، خورش بامیه ، خورش فسنجان ، شامی پوک ، کته ، چلو ، کراکت مرغ ، کوکو دورنگ ، سوپ اسپانیایی ، آش کلم ، سالاد ماست و شوید ، سس سالاد سبزی ، سس گوجه فرنگی ، انواع سس بشامل ، کرم شکلات ، کرم کارامل یخچالی ، ماهی شکم پر ، اسکالپ مرغ ، بنیه ماهی ، بنیه مرغ ، بنیه میگو ، بنیه سبزیجات ، شیربرنج ، خوراک لوبیا چیتی ، سالاد بادمجان، سبزی پلو با ماهی ، کوکتل میگو ، پاته گوشت ، پتاژ عدس ، سوفله سبزیجات ، سالاد کالسکو ، کوکو لوبیا سبز ، حلیم گندم ، کرپ موز و عسل و خامه ، کرپ ، کرپ گوشت ، خمیر پیتزا ، پیتزا مخلوط ، ژله میوه ، دسر پاناکوتا ، دسر پاناکوتا توت فرنگی ، پاستا با سس آلفردو ، اسپاگتی با سس بلونز، کیش قارچ و پیاز ، خمیر کیش قارچ و پیاز ، خوراک زبان با سس قارچ ، پاستا سالاد ، کاچی ، سالاد مارگاریتا ، خاگینه ، سالاد سبز ، شپردز پای ، خوراک بوقلمون ( بلدرچین ) با سس پرتقال ، لازانیا ، املت فرانسوی ، ژیگو ، فیله کباب با دورچین ، تهیه خمیر پای ، پای سبزیجات و مرغ ، رولت گوشت ، شنیتسل ماهی قزل آلا ، سس ژیگو
برای هماهنگی و اطلاع از جزئیات دوره آشپز ( شف ) با این شماره ها تماس بگیرید :
تلفن : 03132680413
موبایل : 09131063290
آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین
«آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین» با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی افتخار دارد به مدت 15 سال انواع دوره های آشپزی را برگزار کند.هنر جویان در این دوره ها فنون کاربردی را فرا گرفته و با تمرین عملی و مشارکت کامل در طول دوره ، به اشکالات کار خود پی میبرند و نکات و ترفند ها را به طور کامل می آموزند .