کلاس و کارگاه آموزش شغل آشپز (شف) با اعطای مدرک بین الملی تحت نظر سازمان فنی حرفه ای در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان

دوره آموزش شغل آشپز با اعطای مدرک بین المللی تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

 

کلاس و کارگاه عملی آشپز( شف ) طبق سر فصل تعیین شده آموزش شغل توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین با تدریس خانم اسدی با 15 سال تجربه در برگزاری انواع دوره های آشپزی در اصفهان  .

تمامی دوره ها تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای بوده و تمامی هنرجویان در کنار استاد به طور کامل در روند تهیه مواد اولیه ، آماده سازی ، پخت و تزیین همکاری کرده و نکات و ترفند ها را آموخته و تمرین میکنند . این دوره در 15 جلسه و در محل آموزشگاه واقع در اصفهان به آدرس خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156 برگزار میشود . هنرجویان پس از اتمام دوره ها میتوانند از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مدرک رسمی دریافت کنند. این مدرک قابل ترجمه و استفاده در سایر کشور های جهان میباشد . 

کلاس و کارگاه آموزش شغل آشپز (شف) با اعطای مدرک بین الملی تحت نظر سازمان فنی حرفه ای در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان

دوره آشپز ( شف Chef ) :

تعریف شغل آشپز :

آشپز شغلي از مشاغل حوزه خدمات تغذيه اي است که تهيه و نگهداري و توزين مواد اوليه ، پخت به روش هاي
مختلف، تهيه انواع عصاره تغليظ کننده ها و انواع سس هاي سرد و گرم ، انواع سوپ و آش ، تهيه انواع چلو ، کته و پلو،
تهيه انواع خورش و غذاهاي گوشتي و غذاهاي سنتي و تهيه برخي غذاهاي خميري و تهيه سالاد و اردور ، کاناپ و
کوکتل ميگو و پوره و تهيه دسر و تهيه صبحانه و نهايتا آماده سازي ، آرايش ميز و آماده کردن غذا و تزئين آن جهت
سرو را انجام مي دهد.

آشپز مواد اولیه را از لحاظ كمي و كیفي انتخاب مي كند و آماده سازي و نگهداري در شرايط ايده آل را انجام میدهد و نهايتاً انواع غذاها ( سنتي ، كباب ، خورش ، غذاهاي گوشتي ، خمیري ) سالادها ، اردورها ، سس ها ، عصاره ها ، دسر ها و صبحانه را تهیه و سرو مي كند .

 سالاد پاستا - کلاس و کارگاه آموزش شغل آشپز (شف) با اعطای مدرک بین الملی تحت نظر سازمان فنی حرفه ای در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان

سرفصل آموزشی این دوره به مدت 250 ساعت به شرح زیر است :

  • تهيه و نگهداري مواد اوليه و توزين
  • پخت به روش هاي مختلف
  • تهيه انواع عصاره تغليظ کننده ها و انواع سس هاي سرد و گرم
  • تهيه انواع سوپ و آش
  • تهيه انواع چلو (برنج سفيد) ، کته و پلو
  • تهيه انواع خورش و غذاهاي گوشتي
  • تهيه برخي غذاهاي سنتي (حليم، بادمجان، کوفته، کوکو)
  • تهيه برخي از غذاهاي خميري
  • تهيه سالاد و اردور، کاناپ و کوکتل ميگو و پوره
  • تهيه دسر
  • تهيه صبحانه
  • آماده سازي، آرايش ميز و اماده کردن غذا و تزئين آن جهت سرو

 

شپرد پای - کلاس و کارگاه آموزش شغل آشپز (شف) با اعطای مدرک بین الملی تحت نظر سازمان فنی حرفه ای در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان

بعضی از موارد که در این دوره آموزش داده میشوند :

آشنایی با بوییدن، مرغ شکم پر ، مرغ چینی ، سوپ برش روسی ، خامه ترش ، کیوسکی ، شله زرد ، بیف استراگانوف ، دسرماست ، حلوای آرد گندم ، پای سیب ، دلمه بادمجان ، دلمه فلفل ، دلمه گوجه ، سالاد سزار ، سوپ سبزیجات ، سالاد کاردینال ، خورش کرفس ، کاناپ تن ماهی ، سوپ پیاز فرانسوی، شیرین پلو (مرصع پلو ) ، خورش کاری ، اوردور مرغ و بادام ، سوپ کرم و قارچ ، آش گوجه فرنگی ، کوفته برنجی ، پوره سیب زمینی ، کوفته روسی ، کوفته سوئدی با سس لیمو و شوید ، پوره هویج ، پوره اسفناج ، کراکن مرغ ، ته چین مرغ و بادمجان ، حلیم بادمجان ، کوفته شوید باقالا ، آش رشته ، پلوچینی ، خورش بامیه ، خورش فسنجان ، شامی پوک ، کته ، چلو ، کراکت مرغ ، کوکو دورنگ ، سوپ اسپانیایی ، آش کلم ، سالاد ماست و شوید ، سس سالاد سبزی ، سس گوجه فرنگی ، انواع سس بشامل ، کرم شکلات ، کرم کارامل یخچالی ، ماهی شکم پر ، اسکالپ مرغ ، بنیه ماهی ، بنیه مرغ ، بنیه میگو ، بنیه سبزیجات ، شیربرنج ، خوراک لوبیا چیتی ، سالاد بادمجان، سبزی پلو با ماهی ، کوکتل میگو ، پاته گوشت ، پتاژ عدس ، سوفله سبزیجات ، سالاد کالسکو ، کوکو لوبیا سبز ، حلیم گندم ، کرپ موز و عسل و خامه ، کرپ ، کرپ گوشت ، خمیر پیتزا ، پیتزا مخلوط ، ژله میوه ، دسر پاناکوتا ، دسر پاناکوتا توت فرنگی ، پاستا با سس آلفردو ، اسپاگتی با سس بلونز، کیش قارچ و پیاز ، خمیر کیش قارچ و پیاز ، خوراک زبان با سس قارچ ، پاستا سالاد ، کاچی ، سالاد مارگاریتا ، خاگینه ، سالاد سبز ، شپردز پای ، خوراک بوقلمون ( بلدرچین ) با سس پرتقال ، لازانیا ، املت فرانسوی ، ژیگو ، فیله کباب با دورچین ، تهیه خمیر پای ، پای سبزیجات و مرغ ، رولت گوشت ، شنیتسل ماهی قزل آلا ، سس ژیگو

برای هماهنگی و اطلاع از جزئیات دوره آشپز ( شف ) با این شماره ها تماس بگیرید :

تلفن : 03132680413

موبایل : 09131063290

آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین