آموزش زولبیا بامیه و باقلوا ترکی استانبولی خوشمزه ماه رمضان
طرز تهیه زولبیا بامیه حرفه ای و آموزش انواع باقلوا
طرز تهیه زولبیا بامیه حرفه ای و آموزش انواع باقلوا ترکی استانبولی و شیرینی های ماه رمضان در آموزشگاه آشپزی قصر شیرین اصفهان
طرز تهیه زولبیا و بامیه و انواع باقلوا استانبولی و مواد لازم پخت شیرینی و دسر مخصوص ماه مبارک رمضانهمیشه جزو درخواست دوستان بوده که بتوانند در خانه به روش آسان شیرینی های مناسب پذیرایی این ایام را باکیفیت بالا و قیمت مناسب بپزند.
+ نوشته شده در پنجشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت 17:53 توسط خانم اسدی، مربی آشپزی، شیرینی پزی اصفهان
|
«آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین» با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی افتخار دارد به مدت 15 سال انواع دوره های آشپزی را برگزار کند.هنر جویان در این دوره ها فنون کاربردی را فرا گرفته و با تمرین عملی و مشارکت کامل در طول دوره ، به اشکالات کار خود پی میبرند و نکات و ترفند ها را به طور کامل می آموزند .