کلاس آشپزی آموزش غذاهای بین المللی

کلاس آشپزی آموزش غذا های بین الملل در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

 

 

برگزاری دوره آموزش آشپزی ملل در آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین اصفهان با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

 

تعریف شغل آشپز ملل :

 

آشپز ملل شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است كه شایستگی هاي تهیه مواد اوليه  آماده سازی آنها و نگهداری مواد تا زمان مصرف، شستشو ؛ سرویس و نگهداری دستگاه ها و وسایل آشپزی ، اجاق و  فر، توزین و اندازه گیری مواد و نحوه کار با دیگر تجهیزات در آشپزخانه، غذاهای خمیری، پیتزا، پاستا و لازانیا ، تهیه سوپ ، سالاد ، سس و اردور يا پیش غذا ، تهیه انواع خوراک (راگو، بیفاستراگانف ، کتلت دسته دار ، رولت گوشت، میتلف ) ، تهیه غذاهای دریایی  ماهیها؛ ماهی سفید، ( سالمون میگو، تهیه غذاهای گوشتی بلدرچین با سس پرتقال، بوقلمون ، مرغابی شکم پر با سس پرتقال، ژیگو، استیک ،تهیه انواع دسر را انجام می دهد.

 

لطفا جهت هماهنگی و ثبت نام با شماره های زیر تماس بگیرید :

 

تلفن :03132680413

همراه : 09131063290

 

محل تشکیل کلاس در آموزشگاه آشپزی قصرشیرین به آدرس زیر میباشد  :

 

اصفهان، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای فرهنگیان، پلاک 156

 

برای مشاهده دوره های دیگر آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین کلیک کنید 

برای تماشای تصاویر غذاهای دوره آموزشی روی لینک وبسایت قصرشیرین کلیک نمایید:

با گذراندن دوره آموزش آشپزی فنی حرفه ای اصفهان در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین چه چیزهایی یاد میگیرید؟

  • تهيه و نگهداري مواد اوليه و توزين
  • پخت به روش هاي مختلف
  • تهيه انواع عصاره ، تغليظ کننده ها و انواع سس هاي سرد و گرم
  • تهيه انواع سوپ و آش
  • تهيه انواع چلو (برنج سفيد) ، کته و پلو
  • تهيه انواع خورش و غذاهاي گوشتي
  • تهيه برخي غذاهاي سنتي (حليم، بادمجان، کوفته، کوکو)
  • تهيه برخي از غذاهاي خميري
  • تهيه سالاد و اردور، کاناپ و کوکتل ميگو و پوره
  • تهيه دسر
  • تهيه صبحانه
  • آماده سازي، آرايش ميز و آماده کردن غذا و تزئين آن جهت سرو

 

 

.

کلاس آموزش پخت کیک و تزئین با خامه و فوندانت

بهترین آموزشگاه کیک و شیرینی اصفهان  آموزش از پخت تا دکور و تزئین  کیک با فوندانت و خامه

 

دوره تک جلسه آموزش کیک از پخت کیک پایه تا تزئین با خامه و فوندانت در بهترین آموزشگاه شیرینی پزی اصفهان

 

در این کلاس از مطالب ابتدایی و پایه کیک پزی تا تکنیک های پیشرفته را خواهید آموخت :

 

  • آموزش پیمانه ها و اندازه گیری مواد اولیه
  • آموزش قالب مناسب کیک
  • آموزش پخت کیک ویژه کیک های تزیینی از 2 تخم مرغ تا چندین تخم مرغ
  • آموزش فیلینگ کیک
  • آموزش خامه کشی
  • آموزش تکنیک چاپ عکس خوراکی روی کیک ، دسر ، حلوا ( چاپ هر نوع عکس ، از عکس های خاطره انگیز تا طبیعت و ... )

شرکت در این کلاس حتی برای کسانی که هیچ اطلاعی از پخت کیک و شیرینی ندارند مناسب می باشد. شما میتوانید با خیال راحت در این کلاس شرکت کنید و کیک تولد و مراسم های خود را به راحتی بپزید.

هزینه این کلاس پر محتوا 45 هزار تومان میباشد.

برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید 

کلاس کیک و شیرینی پزی در آموزشگاه شیرینی پزی قصر شیرین اصفهان

آموزش کیک شیرینی تر و دکور و تزئین کیک در آموزشگاه شیرینی پزی قصرشیرین اصفهان بااعطای مدرک بین المللی

 

کلاس کیک پزی و شیرینی پزی در آموزشگاه شیرینی پزی قصر شیرین اصفهان با اعطای مدرک بین المللی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

 

آموزشگاه آشپزی قصر شیرین اصفهان با تجربه 15 سال در برگزاری انواع دوره های آشپزی ،شیرینی، کیک ،فست فود، کافی شاپ، فینگر فود و ... این افتخار را دارد که زیر نظر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ، دوره آموزش شغل کیک ساز و تر ساز را در اصفهان و با بهترین کیفیت و متد های آموزشی برگزار کند .

 

هنرجویان و علاقه مندان با شرکت در این دوره به طور عملی با تکنیک های بروز دنیا درباره کیک آشنا می شوند . از روشهای تهیه و نگهداری از مواد اولیه گرفته تا انواع نحوه پخت، سرد کردن و دکور و تزئین و سرو کردن کیک . تهیه انواع کرم ها خمیر ها  و خامه ها و دکور کیک ( تولد ، ولنتاین ، عروسی ، یلدا و ...) جزو مواردی است که  خواهید آموخت .

 

برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید 

آموزشگاه آشپزی با مدرک بین المللی در اصفهان

بهترین آموزشگاه آشپزی با اعطای مدرک بین المللی در اصفهان

 

دوره آشپز درجه 2 در آموزشگاه صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان با اعطای مدرک بین المللی

 

شرح شغل آشپز درجه دو

 

آشپز درجه 2 از مشاغل حوزه ي صنایع غذایی است كه وظایف پخت غذاهایی چون پلو، خورش، آش، سوپ ، اردور، سالاد، دسر، کرپ و ... سرو و آماده سازی میز غذا را به عهده دارد .

سرفصل آموزشی این دوره طبق استاندارد سازمان آموزش فنی و حرفه ای میباشد و هنرجویان بعد از اتمام دوره میتوانند در امتحان آشپز درجه دو  شرکت کرده و مدرک بین المللی دریافت کنند.

برای ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

بهترین آموزشگاه آشپزی اصفهان با مدرک بین المللی

بهترین کلاس آشپزی با مدرک بین المللی در اصفهان

 

کلاس و کارگاه آموزش شغل آشپز (شف) با اعطای مدرک بین الملی تحت نظر سازمان فنی حرفه ای در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان

 

دوره آشپز ( شف Chef ) :

تعریف شغل آشپز :

آشپز شغلي از مشاغل حوزه خدمات تغذيه اي است که تهيه و نگهداري و توزين مواد اوليه ، پخت به روش هاي
مختلف، تهيه انواع عصاره تغليظ کننده ها و انواع سس هاي سرد و گرم ، انواع سوپ و آش ، تهيه انواع چلو ، کته و پلو، تهيه انواع خورش و غذاهاي گوشتي و غذاهاي سنتي و تهيه برخي غذاهاي خميري و تهيه سالاد و اردور ، کاناپ و کوکتل ميگو و پوره و تهيه دسر و تهيه صبحانه و نهايتا آماده سازي ، آرايش ميز و آماده کردن غذا و تزئين آن جهت سرو را انجام مي دهد.

ادامه مطلب را در اینجا ببینید

دوره سبزی آرا میوه آرا سفره آرا  در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین

دوره سبزی آرا میوه آرا سفره آرا  در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان

 

دوره سبزی آرایی میوه آرایی سفره آرایی  در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین اصفهان 

 

این دوره طبق سرفصل و تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شامل آموزش های :

  • انتخاب ميوه يا سبزي مناسب براي تزئين
  • شستشو و ضدعفوني سبزي ها و ميوه ها
  • تزئين و حكاكي انواع ميوه جات، سبزيجات و صيفيجات
  • چيدمان سبزي و ميوه در سبد براي موارد خاص
  • چيدمان ميز صبحانه نهار عصرانه شام و مجالس
  • تزئين غذای اصلی و دسر، پيش غذا
  • تزئين سفره مذهبي شامل نذري وليمه ختم و بزرگداشت
  • آراستن ميز با توجه به مناسبت های مختلف  ( اعياد ، عروسي و...)

 

 

هنرجویان پس از اتمام دوره قادر خواهند بود مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای دریافت کنند .

در این دوره هنرجویان با نکات و ترفند های حرفه ای آشنا شده و به طور عملی تمرین کرده تا مهارت کامل به دست آورند .

آدرس: اصفهان ، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156

تلفن : 03132680413

موبایل : 09131063290

با مدیریت و مربیگری خانم اسدی 

دوره تخصصی دکور کیک در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین

 

آموزش تزئین و دور تخصصی کیک از پخت در آموزشگاه آشپزی شیرینی فینگرفود قصرشیرین اصفهان

دوره تخصصی دکور کیک در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین

دوره دکور تخصصی کیک در آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی قصرشیرین اصفهان با تدریس خانم اسدی برگزار میشود . در این دوره هنرجویان از مباحث پایه پخت تا دکور کیک با متد ها ، رسپی ها و مدل های بروز آشنا میشوند. هنرجویان در این کلاسها به همراه مربی در فعالیت ها شرکت میکنند و پس از پایان دوره میتوانند مدرک بین المللی از طرف سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دریافت کنند. همچنین دوره های تک جلسه دکور کیک به مناسبت های ویژه برگزار میشود مثل شب یلدا ، روز پدر ، عید نوروز و...

آموزش تزئین و دور تخصصی کیک از پخت در آموزشگاه آشپزی شیرینی فینگرفود قصرشیرین اصفهان کیک کرسی شب یلدا

بعضی از مطالبی که در این کلاس می آموزید عبارتند از  : 

  • فيلينگ هاي مناسب
  • گاناش كشي
  • شارپ ايج
  • استفاده از صفحات پلكسي
  • آموزش  خمير فوندانت
  • روكش كردن كيك با فوندانت
  • آموزش گيپور
  • آموزش تاج به صورت دستي و به هر شكل
  • آموزش استفاده از ماله ها
  • آموزش استفاده از رنگ پودری و ژله ای
  • آموزش كيك های دو طبقه

این کلاس ها به صورت ورک شاپ  و در دو روز و با پذيرایی ناهار وميان وعده ميباشد.

آدرس: اصفهان ، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156

تلفن : 03132680413

موبایل : 09131063290

با مدیریت و مربیگری خانم اسدی 

آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی و فینگر فود قصرشیرین اصفهان

 آموزشگاه آشپزی شیرینی پزی فینگرفود میوه آرایی  سفره آرایی  دکور کیک اصفهان

 

آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین 

آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین با مدیریت و مربیگری خانم مریم اسدی ، برگزار کننده انواع کلاسهای آشپزی با اعطای مدرک از سازمان فنی و حرفه ای از  وزارت کار و امور اجتماعی میباشد که در تمام کشورهای جهان مورد تایید است.

 

 

ادامه نوشته