کارگاه تخصصی آموزش زولبیا، بامیه و دادلی در اصفهان

براي اولين بار در اصفهان اموزش دومدل خمير زولبيا، زعفراني وشكلاتي
و١٠ مدل باميه واموزش ٣ مدل خمير باميه بدون تخم مرغ
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
براي حضور در اين كلاس اموزشي حرفه ايي حتما هماهنگ كنيد
فرصت كاملن استثنايي براي حرفه ايي شدن
❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌺❤️🌺❤️🌺
هزينه اين كلاس خاص كه اصلا هيچ كس ایرانی اموزش نميده، چون ترك ميباشد
قیمت استثنایی ٣٠٠ هزار تومن ميباشد
اين كلاس به صورت ورك شاپ و عملی است
روز برگزاري ١٢ ارديبهشت 1398 ميباشد
استاد مریم اسدی
09131063290
03132680413
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و هفتم فروردین ۱۳۹۸ ساعت 15:28 توسط خانم اسدی، مربی آشپزی، شیرینی پزی اصفهان
|
«آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین» با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی افتخار دارد به مدت 15 سال انواع دوره های آشپزی را برگزار کند.هنر جویان در این دوره ها فنون کاربردی را فرا گرفته و با تمرین عملی و مشارکت کامل در طول دوره ، به اشکالات کار خود پی میبرند و نکات و ترفند ها را به طور کامل می آموزند .