دوره تخصصی دکور کیک در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین

دوره تخصصی دکور کیک در آکادمی صنایع غذایی قصرشیرین
دوره دکور تخصصی کیک در آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی قصرشیرین اصفهان با تدریس خانم اسدی برگزار میشود . در این دوره هنرجویان از مباحث پایه پخت تا دکور کیک با متد ها ، رسپی ها و مدل های بروز آشنا میشوند. هنرجویان در این کلاسها به همراه مربی در فعالیت ها شرکت میکنند و پس از پایان دوره میتوانند مدرک بین المللی از طرف سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور دریافت کنند. همچنین دوره های تک جلسه دکور کیک به مناسبت های ویژه برگزار میشود مثل شب یلدا ، روز پدر ، عید نوروز و...

بعضی از مطالبی که در این کلاس می آموزید عبارتند از :
- فيلينگ هاي مناسب
 - گاناش كشي
 - شارپ ايج
 - استفاده از صفحات پلكسي
 - آموزش خمير فوندانت
 - روكش كردن كيك با فوندانت
 - آموزش گيپور
 - آموزش تاج به صورت دستي و به هر شكل
 - آموزش استفاده از ماله ها
 - آموزش استفاده از رنگ پودری و ژله ای
 - آموزش كيك های دو طبقه
 
این کلاس ها به صورت ورک شاپ و در دو روز و با پذيرایی ناهار وميان وعده ميباشد.
آدرس: اصفهان ، خیابان مشتاق دوم، خیابان حمزه جنوبی، ابتدای خیابان فرهنگیان، پلاک 156
تلفن : 03132680413
موبایل : 09131063290
با مدیریت و مربیگری خانم اسدی
	  «آکادمی صنایع غذایی قصر شیرین» با مربیگری و مدیریت سرکار خانم اسدی افتخار دارد به مدت 15 سال انواع دوره های آشپزی را برگزار کند.هنر جویان در این دوره ها فنون کاربردی را فرا گرفته و با تمرین عملی و مشارکت  کامل در طول دوره ، به اشکالات کار خود پی میبرند و نکات و ترفند ها  را به طور کامل می آموزند .