دوره دکور تخصصی و تزیین کیک باخامه در آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی قصر شیرین اصفهان
✔️ثبت نام مجدد دوره های هیجان انگیز آشپزی و شیرینی پزی
✔️باارائه گواهی پایان دوره بین المللی معتبر جهت بازار کار و مهاجرت
✔️با رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی
✔️توسط استاد مریم اسدی در آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی قصر شیرین اصفهان
❤️دوره فست فود (غذای فوری) از شنبه 6 دی ساعت ۴ عصر
❤️دوره شف (سرآشپز) از یکشنبه 7 دی ساعت 9 صبح
❤️دوره کیک ساز ترساز از دوشنبه 8 دی ماه ساعت ۴ عصر
❤️دوره نان حجیم ونیمه حجیم از سه شنبه 16 دی ساعت 9 صبح
❤️دوره سالاد ساز اردور ساز از پنج شنبه 18 دی
❤️دوره دسر بین الملل از ۱۷ دیماه
دکور تخصصی و تزیین کیک باخامه
موارد آموزشی:
✔️ آموزش پخت کیک مناسب مخصوص زیر خامه
✔️آموزش فیلینگ و لایی کشی تخصصی
✔️ آموزش خامه کشی تخصصی
✔️آموزش انواع رافل دیواره کیک( حصیرباف، پیچی و بافت)
✔️آموزش تکنیک ایسینگ(دو نوع)
✔️آموزش کار با انواع سرماسوره(52مدل)
✔️آموزش ۱۰ مدل گل با خامه
✔️آموزش انواع برگ
✔️ آموزش خامه کشی دیواره به شکل آبرنگی
✔️ آموزش خامه کشی دیواره به شکل های کهکشانی
✔️آموزش دیوار کشی خامه به تکنیک فالت لاین
✔️آموزش نقاشی روی خامه
✔️ آموزش تکنیک چاپ عکس خوراکی
✔️ آموزش گویهای شکلاتی
✔️ آموزش آبنباتهای ایزو مالت
این دوره به صورت ورکشاپ و شش جلسه میباشد.
لازم به ذکر است این دوره از صفر تا صد می باشد و با گذراندن این دوره تمامی تکنیکهای کیک با خامه آموزش داده می شود وکاملا حرفه ای می شوید.